Over re-intergratie amsterdam

Iedere kunstenaar ofwel professional uit de culturele sector die langduriger dan 6 maanden een WW- of WIA-uitkering ontvangt, mag na overleg betreffende dit UWV, ervoor kiezen een IRO betreffende Kunstenaars&CO af te sluiten.

Ingeval u een uitkeringsrelatie heeft betreffende dit UWV komt u dan ook mogelijk in aanmerking voor een IRO. U kan het dit best doorpraten met uw Reïntegratiecoach (arbeidsdeskundige ofwel casemanager voor het CWI).

We moeten jouw verhaal krachtiger produceren zodat jouw jezelf kort en krachtig, met al jouw kwaliteiten en bezieling, kunt presenteren. Vervolgens kan dit welhaast niet anders ofwel het is aansprekend vanwege toekomstige werkgevers en/of opdrachtgevers.

Werk is ons belangrijk onderdeel over het leven. Jouw werkt het beste in ons werkomgeving welke voor je past, die uitdaging en voldoening heeft en waarin jouw overweg kunt met jouw collega’s. USG Restart ondersteunt iedereen welke toe kan zijn aan een nieuwe stap. Gespecialiseerde begeleiding, van een 1e gedachte aan ander werk tot op de werkvloer met de toekomstige baas.

Samen met Insight-in vind jij de oplossing op deze belangstelling. Insight-in biedt je een plaats om toewijding en ruimte te melden aan jezelf teneinde tot ons nieuw evenwicht te aankomen.

• Lytton heeft altijd ruimte voor een telefonisch voorgesprek en een volledig vrijblijvend oriënterend gesprek: alleen dan kan u dan ook zodra IRO-kandidaat betreffende Lytton peilen ofwel u en Lytton voordeligste combinatie vormen vanwege uw persoonlijke pad. • Lytton heeft realistische, relatief korte, maar intensieve trajecten (6 tot 12 maanden) • Iedere IRO-kandidaat bezit iedere keer 6
7
8
9 vaste contactpersoon voor Lytton.

  Na dit intakegesprek wordt een analyse opgesteld van uw situatie op dat moment. Op basis aangaande deze analyse zal samen met u ons plaatsingsplan geraken opgesteld.

Af en toe mag een korte afwisseling met perspectief het verschil produceren. Ofwel u dan ook slaat een heel overige straat in. Voor uzelf, in de aarde, of allebei. De oplossing kan zijn dus niet vertrouwd. Doch immers het doel: Zin in leven en werk. Er ‘ga’ je voor ingeval coach.

Ø       begeleiden wij u in uw directe woonomgeving of ook voor u dan ook thuis (nauwelijks grote reisafstanden);

Betreffende een coach mag jouw meteen de diepte in. Resultaat is een loopbaan profiel betreffende ons totaalbeeld met al die kwantiteiten, ons Elevator Pitch en ons actuele CV.

Voor u zijn daar nader nauwelijks kosten. KREW verzorgt ook al die administratieve vereisten, waardoor u dan ook zichzelf perfect op de pad tot werk kan focussen. Indien u eenmaal bent aangemeld bij Krew, kunt u een reintegratiebedrijf gaan kiezen. Vanaf het ogenblik gekomen mag WerkRoute u dan ook nader verder helpen.

nazorg in je nieuwe baan door middel van gesprekken teneinde ervoor ervoor te zorgen het dit dienstverband naar wens gaat verlopen.

2Aline Carrière Management beschikt over een ruime ervaring en expertise in dit verwezenlijken over andere loopbaankansen wegens afgestudeerde Hbo’ers en Academici in al die sectoren.

Het kan gebruikt geraken teneinde beter te functioneren, check here voor het vermeerderen met zekerheid of om nieuwe mogelijkheden te ervaren op een arbeidsmarkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *